Laat je wekelijks verrassen met groente van de tuin.

Met een groentenabonnement van It Griene Libben ontvang je 25 weken lang iedere week een tas met biologische seizoensgroenten. Daarnaast krijg je wekelijkse een mail met informatie over het wel en wee op de tuin, de inhoud van de tas, en lekkere recepten. 

Je kunt kiezen uit een standaard-tas of een XL-tas.

  • Een standaard-tas is gevuld met groente ter waarde van 10 euro, en bevat gemiddeld 4-5 soorten groente. Een XL-tas heeft grotere porties en/of extra groente, t.w.v. 15 euro. Deze tas is geschikt voor gezinnen of grote eters 🙂
  • Op vrijdag kun je je groentetas ophalen op het door jou gekozen afhaalpunt. Dit zijn: de tuin, Dr. Ypeylaan 10 in Noardburgum (tussen 8-16 uur), Jouw Dagelijkse Kost in Leeuwarden (tussen 10-18 uur) of Kloosterman Natuurvoeding in Gytsjerk (tussen 10-18 uur).
  • Het seizoen loopt van 4 juni tot 19 november. Later inschrijven is geen probleem!
  • Een seizoensabonnement (25 weken) voor een standaardtas kost 250 euro, voor de XL-tas betaal je 375 euro. Betaling in twee termijnen is mogelijk. Word je later in het seizoen lid? Dan betaal je naar rato. 
Ja, ik wil een abonnement afsluiten

“Blij verrast was ik elke week door de groentetas van It Griene Libben. Heerlijk biologische groenten die weken lang mijn pannen hebben gevuld. Vergeten groente en onbekende groenten, ik heb genoten van dit ontzettend met liefde gebrachte stukje Friesland in mijn groentetas. Dankjewel Sjoukje en Gosse.”

Ria Bosgraaf

“Iedere week stond er een verrassingstas klaar met heerlijke, echte verse groenten. Dat proef je. Zo nu en dan stonden onbekende groenten op het menu en leerden we zogenaamde ‘vergeten’ groenten kennen.

We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!”

Jan en Tea

“Wij hebben genoten van de groentetassen de afgelopen periode. Wat is het fijn dat we biologisch kunnen eten dat zo dichtbij is verbouwd en geoogst. Over de oprit rijden en dan alle groentebedden zien liggen, maakt me iedere keer blij. Ook het sympathieke weekbericht met recepten en een kijkje ‘achter de schermen’ van jullie bedrijf wordt gewaardeerd. Een volgend seizoen doen we graag weer mee!”

Elsiena